1. WAARIN ZIJN WIJ ONDERSCHEIDEND ?

Wij willen alleen werken met goede en betrouwbare vakmensen.Klanten willen deze het liefst. Bij ons boeken mensen direct een loodgieter, installateur of vakman. Er wordt dus niet eerst een offerte gevraagd waarover onderhandelt moet worden. Nee, wij werken veel directer.Het is net als een bestelsite. De klant bestelt en de vakman levert.

3. WAT ZIJN DE KOSTEN?

Wij doen niet aan vaste kosten of verborgen kosten. Dus geen abonnementen en contracten. Je zit nergens aan vast. Ook rekenen we geen vergoeding per aanvraag die je ontvangt. Diensten is geen leadbedrijf. Ook wanneer je een klus hebt uitgevoerd vragen wij geen bijdrage van percentage van het factuurbedrag van de klus of dienst. Door een goed tarief te rekenen proberen wij er altijd voor te zorgen dat jij een eerlijk uurtarief hebt .

5. DOEN WIJ AAN VOORRIJKOSTEN?

Daar is een duidelijk antwoord op Nee! Doorgaans hebben klanten daar een hekel aan. Een iets hoger uurtarief zou dat voor een deel kunnen compenseren. Bovendien mag je altijd het eerste uur in rekening brengen. Zo halen we veel klanten binnen.

7. HOE GAAT DE FACTURATIE?

Dat gaat via een makkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Nadat de klus klaar is en de klant tevreden is maak je in een paar seconden een factuur aan via je eigen omgeving binnen de website. Klanten ondertekenen digitaal voor akkoord en wij betalen gegarandeerd uit. De klant ontvangt direct per email de factuur. Tegelijkertijd ontvang jij van ons een factuur waarop je ziet wat wij jou uitbetalen.

9. HOE BETALEN KLANTEN?

Klanten betalen altijd via ons facturatiesysteem, eenvoudig via iDeal. Of de klant aan ons heeft betaald maakt voor jou niet uit, wij betalen gegarandeerd aan jou uit als je met een handtekening vertrekt. Wij geven het geld na twee weken vrij en betalen dus rond de 15e en de 30e van de maand. Voorbeeld: doe je de 13e een klus, dan krijg je deze de 30e uitbetaald.

2. HOE ONTVANG IK KLUSSEN?

Klussen worden je aangeboden per email en/of via onze website waar jij je eigen omgeving hebt. Het is een kwestie van accepteer 'ja' of 'nee'. Heb je het te druk? Dan accepteer je de opdracht gewoon niet en gaat de klus naar iemand anders. Accepteer je de opdracht en ontvang je een bevestiging, dan is de klus voor jou.

4. HOE WORDT HET UURTARIEF BEPAALD?

De tarieven zijn door ons op basis van onderzoek bepaald. Bovendien staan de tarieven niet voor altijd vast. Wij gaan graag met de tijd mee en daarom passen we de tarieven regelmatig aan afhankelijk van de omstandigheden. Bij grotere klussen ben je uiteraard geheel vrij om op offertebasis van het uurtarief af te wijken, in overleg met de klant.

6. IN WELKE REGIO KRIJG IK KLUSSEN?

Alleen in de regio van het kengetal gebied waar je staat ingeschreven. Je bepaalt zelf hoe ver je bereid bent om te rijden als je je ook inschrijft bij andere regios van diensten dan krijg je daar ook opdrachten, er kan natuurlijk altijd iets te combineren zijn met je eigen werkzaamheden.

8. HOE VERWERK IK DAT IN MIJN ADMINISTRATIE?

Dat is heel makkelijk. Zodra je een factuur voor de klant hebt aangemaakt ontvang jij zelf dus ook direct een (verkoop)factuur. Je kunt deze als 'gefactureerd' markeren in je eigen administratie. Op de 15e en 30e van de maand betalen wij uit en kun je de factuur op 'betaald'zetten.

10. HET SCREENEN VAN VAKMANNEN?

Daar steken we veel energie en tijd in. Dit platform Diensten.nl valt of staat met de kwaliteit van de vakmensen met wie wij samenwerken. Dat is de reden dat we vooraf een selectie maken. We werken niet met iedereen. Vooraf proberen we zoveel mogelijk te checken of je goede referenties hebt en of we geen vreemde dingen tegenkomen. Sta je online dan mogen klanten (altijd na volledige afronding en betaling van een klus) hun mening geven. Komt de gemiddelde score beneden een bepaald niveau dan staken we helaas de samenwerking.

MEER INFORMATIE NODIG?

Wil je toch nog wat antwoorden over bepaalde punten die op de website staan vermeld of heb je iets niet kunnen vinden? Geen probleem, wij staan klaar om jou te woord te staan!

Contact